Uudised

India-teemaline välikino sel reedel Rasinal
2022-08-02 15:36:00

Tartu Elektriteater esitleb: diskotuledes välikino sel reedel Rasina mõisahoovis india toidu ja india filmiga

Põlvamaal asuv Rasina mõis osutus üheks välja valitud kohaks, kuhu Tartu Elektriteater toob kohale kino. 5. augustil toimuv filmiõhtu kulgeb india muusikarütmide ja maitsenootide saatel - etendub Bollywoodi film "Diskotantsija" ning nautida saab ehtsat india toitu.  

“Diskotantsija” on lugu ambitsioonist ja kättemaksust. Tantsiv moosekant ja pulmalaulik Anil kannab taagana mälestust lapsepõlvest, kuidas jõukas ja ebaõiglane Hr. Oberoi tema ema alandas. Ühel saatuslikul ööl näeb tuntud tippmänedžer David Brown, kuidas Anil tantsusammul üle silla kõnnib. Brown muidugi oskab talenti näha ja lööb Anil’iga kiiresti käed. Tänavatantsija taassünnib kaleidoskoopiliste lavatulede valgel superstaar Jimmy’ina. Ja Jimmy, vööl kitarr ja silmis tähed, ihub oma kättemaksu nüüd diskopõrandal.

Kohale tasub tulla kohe varem, sest kohvik Rasina Rosinad/Mr.Singhi köök avab end juba kell 20:00. Sealsed snäkid ja joogid aitavad enne filmi viia indipärasesse meeleollu.

Filmielamus on kõigile tasuta. 

eu