Sündmused

Ööpäev Põlvas 2024

Põlva
ÖÖPÄEV PÕLVAS on linnaruumifestival, mille eesmärgiks on elavdada üheks nädalavahetuseks muidu rahulikuna näiva väikelinna elu. Elu kihab sel nädalavahetusel ööl kui päeval! Tegemist on kogupere festivaliga, kus põnevaid tegevusi ja elamusi leiab nii suur kui väike.

Mis toimub?

KONTSERDID ja ÖÖPEOD LINNAS! Õhtu peaesinejad: KARL-ERIK TAUKAR BAND, REKET, KARMID TORUD

LASTE ATRAKTSIOONID: Mullipallid, mini-golf, viburajad, karussell ja benji-batuut. Ahhaa teadusteater ja põnevad eksponaadid- Robot Oskar, tagurpidi tõukeratas, õhukahur, õhupallifotobox.

SPORTLIKUD ETTEVÕTMISED: Tervisekõnd ümber Põlva järve, Lastejooks "Usin Jooksja".

PROGRAMM Põlva Noortekeskuses "TEHNO / ROBO / GAME" Arvutitehnika näitus, robootika töötoad ja VR mängude võistlused. Õuetegevused ja pop-up kohvik.

RANNAS paadid ja kanuud, veelaua sõidud Wakepargis.

NÄITUSED:
Fotonäitus "KRATI METAFOOR" Põlva Kultuurikeskuses. Avamine 30.05.2024
„Krati metafoor" on fotograafia-alane koostööprojekt, mille on loonud Eugénie Baccot, Cyril Abad (Prantsusmaa) ja tehisintellekt nimega Midjourney. Vaata lisa: https://www.kultuurikeskus.ee/sundmused/krati-metafoor-the-kratt-metaphor/

Kultuurikeskuse kaasaegse kunsti galerii, Ku Ke Galerii, avamine 31.05.2024! NÄITUS "LAPSEPÕLVEPUNK", kuraator Margret Paide.

KULTUURIKESKUSE AED
Kultuurikeskuse aia avamine koostöös Põlva Noortekeskusega 01.06.2024.

̽Põlva linnaruumifestivali korraldab Põlva Kultuurikeskus. Sündmus kuulub Euroopa Kultuuripealinn Tartu2024 lisaprogrammi.

Kui soovid kehakinnitust või vajad öömaja, vaata Tartu 2024 külalislahkuse võrgustiku liikmete pakkumisi: https://tartu2024.ee/soovitused-polva
Piletiinfo:
T€
eu