Sündmused

Draama "Daamide Õnn"

Alle-Saija Teatritalu
See on lugu kauplemisest, rahast ja võimust. Kauplemisest kaupadega, kuid ka inimsuhetega. “Daamide Õnn” on kaubamaja, mis odavmüükide ja osava reklaamiga ümberringi olevad pikaaegased väikepoed välja suretab ja nende arvelt oma võimu laiendab, rajades teed massikaubandusele ja tarbimiskultusele. See on ühtlasi lugu noore naise Denise'i kujunemisest kaubandusvõitluse ja muutunud kauplemistavade maailmas. Vana versus uus, staatiline versus dünaamiline. Lõpuks võidab majandusloogika kohaselt ikkagi vajadus muutuda ja aja muutunud nõudmistega sammu pidada. Ainus, mis majandusloogikale ei taha alluda, on süda.

Autor: Émile Zola. Dramatiseerija, lavastaja ja kunstnik: Ingrid Ulst. Koreograaf: Andre Laine. Heli-ja valguskunstnik: Hanno Teppo.

Laval: DORIS PAVLOV (Denise), ARGO PEETMAA (Octave Mouret), IMBI PALLO (proua Aurélie), HEIKI LILL (Bouthemont), JAANIKA ULST või MERIKE TORM (Clara Prunaire), TIINA NEEVE või MERIKE TORM (Marguerite Vadon), MEELIS VAHTRAMÄE (Baudu / Parun Hartmann), LIIVIA VAAS (Henriette Desforges), HELIN VILL või KARIN ULST  (krahvinna de Boves), INGRID ULST (proua Marty).

Etendus on kahes vaatuses. Esietendus 1. aprillil 2023. aastal Alle-Saija Teatritalus.
Piletiinfo:
8 - 10€
eu